Sanya bejegyzései

Visszajelzések a Kaméleon Olvasóklub idei játékáról


„Az elmúlt tanévben vettünk részt először második osztályos kisfiammal a Kaméleon Olvasóklub játékában. Kisfiam igazi digitális gyerek egy nagyváros közepén. Számára már önmagában az is különleges élményt jelentett, hogy a Kaméleontól nem e-mailt, hanem személyre szóló, IGAZI, ’3D-s ’ levelet … Folytatódik….

Szóljon hozzá most!

Interjú Tsík Sándorral, a Csimota Kiadó szerkesztőjével


A játékunk 1. fordulójában résztvevő harmadikosok megismerkedhettek Kollár Árpád A Völgy, írta Tárkony című kötetével. Az említett könyv a Csimota Kiadó gondozásában jelent meg, ezért az egyik szerkesztőt, Tsík Sándort kértük meg, meséljen nekünk pár szóban kedvenc karaktereiről, a történetről, és arról, miért jó Olvasóklub játékosnak lenni! Continue reading Folytatódik….

Címke: , , , | Szóljon hozzá most!

Rajzold le, amit a legjobban szeretsz az iskolában


Úgy örülünk, amikor ilyen visszajelzéseket küldtök nekünk! Continue reading Folytatódik….

Szóljon hozzá most!

Interjú Balázs Eszterrel, a Kolibri Kiadó főszerkesztőjével


A játékunk 4. fordulójában résztvevő másodikos már megismerkedhettek Lakatos István A mosómedve, aki ki akarta mosni a világot című kötetével. Az említett könyv a Kolibri Kiadó gondozásában jelent meg, ezért a főszerkesztőt, Balázs Esztert kértük meg, meséljen nekünk pár szóban kedvenc karaktereiről, a történetről, és arról, miért jó Olvasóklub játékosnak lenni! Continue reading Folytatódik….

Szóljon hozzá most!

Interjú Németh Lucával, a Kolibri Kiadó PR felelősével


A játékunk 1. fordulójában résztvevő elsősök már megismerkedhettek Otfried Preussler A kis boszorka című kötetével. Az említett könyv a Kolibri Kiadó gondozásában jelent meg, ezért a PR és Marketing felelősét, Németh Lucát kértük meg, meséljen nekünk pár szóban kedvenc karaktereiről, a történetről, és arról, miért jó Olvasóklub játékosnak lenni! Continue reading Folytatódik….

Szóljon hozzá most!

Interjú Nyulas Ágnessel, a Cerkabella Kiadó főszerkesztőjével


A játékunk 1. fordulójában résztvevő másodikosok és a 3. körben az elsősök már megismerkedhettek a Pate szupertitkos blogja, valamint Kiskobold és a szőrös idegen szereplőivel. Az említett könyvek a Cerkabella Kiadó gondozásában jelentek meg, ezért a kiadó főszerkesztőjét, Nyulas Ágnest kértük meg, meséljen nekünk pár szót kedvenc karaktereiről, a történetről, és arról, miért jó Olvasóklub játékosnak lenni! Continue reading Folytatódik….

Szóljon hozzá most!

Interjú Illés Andreával, a Scolar Kiadó főszerkesztőjével


Olvassátok Illés Andreával, a Scolar Kiadó főszerkesztőjével készített interjúnkat, játékunk 4. fordulójában szereplő Mimi és Liza című kötetről! Continue reading Folytatódik….

Szóljon hozzá most!

Interjú Kovács Eszterrel, a Pagony Kiadó főszerkesztőjével


A Kaméleon Olvasóklub játékában ismét izgalmas történetekkel találkozhattok, többek között két Pagonyos könyvvel is, a Nyár, nagyi, nettel és a Bence és a türkiz Nabuval! Kovács Eszterrel, a Pagony főszerkesztőjével kedvenc karaktereiről és arról beszélgettünk, miért is érdemes játszva olvasni!
Continue reading Folytatódik….

Címke: , , , | Szóljon hozzá most!

NYITVATARTÁS


FONTOS! , 2017-TŐL ÚJ HELYRE KÖLTÖZTÜNK, A FERENC KÖRÚT ÉS A TŰZOLTÓ UTCA SARKÁRA, ÚJ CÍMÜNK: 1094 TŰZOLTÓ UTCA 1/B. Continue reading Folytatódik….

Szóljon hozzá most!

Ünnepi nyitvatartás


Kedves Partnereink! Az ünnepek előtt az alábbi napokon leszünk még nyitva: 2016. december 13. (kedd) 9:00-14:00 2016. december 14. (szerda) 9:00-14:00 2016. december 15. (csütörtök) 9:00-14:00 2016. december 18. (vasárnap) éjfélig lehet online rendeléseket leadni!!! Az időben beérkezett megrendeléseket 20-án, … Folytatódik….

Szóljon hozzá most!