Visszajelzések a Kaméleon Olvasóklub idei játékáról


„Az elmúlt tanévben vettünk részt először második osztályos kisfiammal a Kaméleon Olvasóklub játékában. Kisfiam igazi digitális gyerek egy nagyváros közepén. Számára már önmagában az is különleges élményt jelentett, hogy a Kaméleontól nem e-mailt, hanem személyre szóló, IGAZI, ’3D-s ’ levelet kapott. A borítékban pedig a játékos feladatok mellett mindig valami kedves meglepetésre is bukkanhatott. A játéklapok formai és tartalmi kivitelezése minden várakozást felülmúlóan igényes, magas színvonalú, gyerekbarát. Kisfiam megszólítva érezte magát: értette a feladványokat, szívesen kutatgatta, keresgélte hozzá a válaszokat, izgalmasak voltak számára, életkorilag, érdeklődését tekintve is telitalálatnak bizonyultak. Szülőként jó volt látnom, hogy ilyen értelmes elfoglaltság kíséri végig a tanévét. Szívesen segítettem az osztálytársát is, aki szintén nagyon lelkesen játszott végig minden fordulót! A játék jutalmául kapott könyv pedig remek balaton-parti olvasmánynak bizonyult!
Köszönjük szépen, hogy részesei lehettünk a Kaméleon Olvasóklub játékának! Várjuk a folytatást!”

Sándor Krisztina

„Ezúton szeretném megköszönni a gyerekek nevében is megkapott jutalomkönyveket.
Köszönjük a munkátokat, hogy mindig új és új feladatokat találtok ki a gyerekeknek, hogy megszeressék az olvasást. További kellemes nyarat, jó pihenést kívánunk!”

Koczka Ági és az algyői iskola „kaméleonos” gyerekei

„Szeretném kifejezni köszönetemet azért, hogy az osztályom ebben a tanévben ilyen különleges feltételekkel vehetett részt az olvasóklubban. Mindannyiuknak épülésére szolgált!
Köszönjük szépen az ajándék könyveket – az utóbbiakat és a „meglepi-csomagot” is!
Tanulmányaikban gyenge gyerkőceimet igyekeztem minden lehetséges területen motiválni a versengésre – és így persze a plusz munkára is.
Arra a napra, amikor a könyveiket is megkapták, arra kértem őket, hogy minden oklevelet hozzanak el, amit az éven kaptak. Erről készült a fotó, köszönetül Önöknek is!”

Ducsai Tiborné


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük