Kapcsolat


 

Csányi Dóra

dora@csimota.hu

Évek óta élek családommal Franciaországban, ahol szebbnél szebb kiadványokkal találkozok nap mint nap. Remélem ezek közül nálunk is egyre több jelenik meg és ebben mi is aktívan segédkezhetünk.

 

 

Valtinyi Lídia

lido@csimota.hu

Gyerekkoromban is szerettem olvasni, de talán még nagyobb élmény látni a gyerekek lelkesedését meseolvasás közben. Nagyon élvezem, hogyha másnak is tudok segíteni egy jó könyv kiválasztásában.

 

 

Tsík Sanya

sanya@csimota.hu

Szeretek olvasni, szeretek írni, szeretek könyvezni, szeretek nevetni, szeretek jó könyveket ajánlani, szeretek neveket halmozni, szeretek bemutatkozó szövegeket írni.

 

 

Molnár Kata

kata@csimota.hu

Az ELTE bölcsészkarán szereztem diplomát, dolgoztam fordítóként, tolmácsként, nyelvtanárként és gasztroújságíróként, nemzetközi reklámügynökségnél és szoftverfejlesztő cégnél, utóbbinál 12 évig voltam marketingvezető. Második kislányom születése után a Kaméleon Olvasóklub és a Könyvközösség Facebook-oldalainak kezelésében segítettem. A Csimota Kiadóhoz PR és marketingvezetőként 2016 januárjában csatlakoztam. Célom, hogy a minőségi gyerekkönyv és az igényes irodalom a lehető legtöbb gyerekhez és szülőhöz eljusson, az Olvasóklub és a Könyvközösség minél szélesebb körben ismertté váljon, és közben ne felejtsünk el sokat nevetni.